Wellicht komt u op onze website terecht vanwege de zoektocht naar een opkoper van uw complete inboedel in verband met een woningontruiming in Assen.
Bij veel opkopers moet er uiteindelijk geld betaald worden om het huis te kunnen laten ontruimen. De kosten hiervoor zitten in arbeid, afstorten van spullen en voorrijkosten. Als er een container moet worden geplaatst dan gaat de teller nog sneller oplopen. Bij ons kan dit vaak met gesloten beurs of krijgt u werkelijk geld voor de waardevolle spullen die ontruimt worden.

Offerte aanvragen woningontruiming Assen

Taxatie van uw inboedel

Antiek galerie het Noorden taxeert uw inboedel en geeft geld voor de antieke en verzamelwaardige spullen en organiseert aansluitend dat het huis veegschoon, dus helemaal leeg, wordt opgeleverd. Wij zijn dus een ‘antiek inkoper’ als het gaat om inboedels die waarde op dat gebied vertegenwoordigen en verzorgen een woningontruiming in Assen van A tot Z.

Ook als wij niet of nauwelijks antiek kunnen inkopen proberen wij voor u te organiseren dat het huis binnen een voor u belangrijk periode wordt leeggehaald. Wij streven er altijd naar, ook als er geen antiek inkoop kan plaatsvinden, om dit met gesloten beurs af te handelen. Mochten er bruikbare spullen aanwezig zijn dan worden ook de onbruikbare spullen meegenomen zodat het huis helemaal leeg is na afloop van de ontruiming. Op zo’n moment moet u zich realiseren dat er geen inkoop zal plaatsvinden. De inboedel kan dus niet worden ingekocht maar deze wordt opgehaald zonder dat u hoeft bij te betalen. Dit komt gelukkig zelden voor, in de meeste gevallen houdt u een bedrag over aan de ontruiming van uw huis in Assen.

Woningontruiming Assen

Opkoper van complete inboedel woningontruiming Assen

Het opkopen van een inboedel, wanneer iemand geld geeft voor de inboedel van een huis, kan alleen uit als er voldoende directe waarde in een inboedel zit. Een moderne wasmachine, TV of andere apparaten zijn over het algemeen goed te verkopen maar voor een klein deel van de nieuwprijs. Er zullen dus ook andere spullen moeten zijn van directe waarde om een bedrag te behalen dat hoog genoeg is voor het leeghalen van een huis. Te denken valt aan:

  • Antieke meubelen
  • Meubels en lampen die vallen onder het kopje vintage of design.
  • Oud porselein
  • Glas
  • In sommige gevallen koper en tin
  • Collecties elpees
  • Postzegels
  • Munten
  • Speelgoed
  • Reclame objecten

Offerte aanvragen

 

Bij woningontruiming in Assen op zoek naar directe waarde

“Directe waarde” houdt in dat iets snel verkoopbaar is door hoge interesse. Items zonder deze waarde, zoals verouderd witgoed, meubilair uit specifieke decennia, kleding, en grote huishoudelijke items, worden vaak als onverkoopbaar beschouwd en mogelijk afgevoerd. Deze categorie omvat vaak oudere elektronica, volumineuze kasten, en items die uit de mode zijn geraakt, waarbij geen bewaarruimte of tijd beschikbaar is om op een koper te wachten.

Zoals gezegd, deze spullen worden veelal voor oud ijzer of met stortkosten afgevoerd. Dit betekent niet dat wij deze spullen niet afvoeren. Uiteindelijk is het doel om de woning veegschoon achter te laten in Assen.

Offerte aanvragen woningontruimen Assen

Neem gerust contact met ons op als u in de situatie bent dat u een opkoper voor een inboedel nodig heeft. Wij werken ook in heel Noord-Nederland zoals Groningen, Emmen, Hoogeveen, Heerenveen, Leeuwarden, Heerenveen, Sneek, DrachtenVeendam en Friesland.

Gerelateerde blogs

huis laten ontruimen overledene
Een huisontruiming is vaak meer dan alleen afspraken maken en spullen ophalen. Mensen bevinden zich dan regelmatig in een kwetsbare situatie. Met name als er iemand overleden is. Men voelt zich soms schuldig dat veel spullen ‘zomaar’ weggaan.
Lees verder
woning ontruiming inboedel opkopen
We krijgen regelmatig de vraag hoe een woning ontruiming verloopt. Soms uit nieuwsgierigheid maar vaak ook omdat mensen willen weten of het respectvol verloopt. De spullen van een familielid zijn vaak heel bekend en het is geen prettig idee als daar op een onpersoonlijke manier mee wordt omgegaan.
Lees verder
antiek inkopen en verkopen
Sinds 2020 hebben wij een nieuwe formule ontwikkeld binnen de antiek branche. Het was bijzonder om te zien dat iets dergelijks er nog niet was. De formule is niet heel revolutionair, maar de combinatie van het opkopen van antiek en het ontruimen van een huis ben ik nog nergens anders tegengekomen.
Lees verder

Offerte aanvragen woningontruiming Assen

Offerte aanvragen