Huis leeghalen na overlijden

Er komt na het overlijden van een dierbare altijd veel op de nabestaanden af. Niet alleen het regelen van de uitvaart vergt veel tijd. Ook een woning en de inboedel heeft aandacht nodig. Hoe mooi zou het zijn als dit allemaal uit handen wordt genomen. Wij werken hiervoor samen met diverse kringloopwinkels. Deze kunnen het huis gratis leeghalen na een overlijden en bezemschoon achterlaten. Ook niet bruikbare spullen als tapijt worden meegenomen. De bruikbare spullen krijgen een tweede kans in kringloopwinkel. De antieke spullen taxeren wij, deze kunnen nog geld waard zijn waardoor het huis leeghalen gratis kan worden verzorgd. Zo kun je een huis gratis laten ontruimen in ruil voor de inboedel.

Direct aanvragen huis leeghalen na overlijden

gratis huis leeghalen na overlijden

Inboedel huis laten taxeren na overlijden

Om te weten wat de waarde van de antieke items is, moet er een taxatie gedaan worden. Voorafgaande aan het leeghalen van de woning komen wij de inboedel inspecteren en geven een marktconforme prijs voor de antieke en verzamelwaardige spullen. Dit concept is uniek, omdat veel inboedelservices niet betalen voor het antiek en bovendien veel spullen afstorten waardoor de service relatief duur is en niet bijdraagt aan de circulaire economie.

Direct aanvragen huis leeghalen na overlijden

 

Voordelen gratis huis leeg laten halen na overlijden

Het laten leeghalen van een huis na een overlijden biedt verschillende voordelen, waaronder een snelle en efficiënte afhandeling van zowel het leegruimen van de woning als de financiële uitbetalingen. Dit proces omvat niet alleen het kosteloos ontruimen van het huis maar biedt ook financiële vergoedingen voor eventuele antieke spullen die worden aangetroffen. Bovendien wordt er grote waarde gehecht aan de discrete omgang met persoonlijke bezittingen, waarbij privacy en respect voorop staan. De betrouwbaarheid van de dienstverlening wordt gegarandeerd met een duidelijke afspraak-is-afspraak mentaliteit. Daarnaast is er een sterke focus op duurzaamheid; goederen worden zoveel mogelijk een tweede leven gegeven, wat bijdraagt aan een verantwoorde omgang met het milieu.

Meer informatie over het leeg laten halen van een huis en hoe dit in zijn werk gaat lees je in onze blog “Hoe verloopt een woning ontruiming“. Deze service verrichten wij o.a. in Friesland, Groningen, Assen, Emmen, Drachten, SneekLeeuwarden, Heerenveen en Hoogeveen.

Vul onderstaand formulier in als je een huis gratis wilt laten leeghalen na bijvoorbeeld een overlijden in ruil voor de inboedel. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Aanvragen gratis huis leeg laten halen na overlijden

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om alles rustig en vrijblijvend te bespreken. Liever direct bellen? 06-42458155

Offerte aanvragen