Huis leeghalen na overlijden

Er komt na het overlijden van een dierbare altijd veel op de nabestaanden af. Niet alleen het regelen van de uitvaart vergt veel tijd. Ook een woning en de inboedel heeft aandacht nodig. Hoe mooi zou het zijn als dit allemaal uit handen wordt genomen. Wij werken samen met een kringloopwinkel uit de stad Groningen. Deze kan het huis gratis leeghalen na een overlijden en waar nodig zelfs bezemschoon achterlaten. Ook niet bruikbare spullen als tapijt worden meegenomen. De bruikbare spullen krijgen een tweede kans in onze antiekwinkel. Het huis leeghalen kan daardoor in veel gevallen met gesloten beurs. Zo kun je een huis gratis laten ontruimen in ruil voor de inboedel. De antieke spullen taxeren wij, deze kunnen nog geld waard zijn waardoor er zelfs kans is dat u hier nog wat voor krijgt.

contact opnemen

gratis huis leeghalen na overlijden

Inboedel laten TAXEREN na overlijden

Om te weten wat de waarde van de antieke inboedel is, moet er een taxatie gedaan worden. Voorafgaande aan de ontruiming komen wij de inboedel inspecteren en geven een marktconforme prijs voor de antieke en verzamelwaardige spullen. Dit concept is uniek, omdat veel inboedelservices niet betalen voor het antiek en bovendien veel spullen afstorten waardoor de service relatief duur is en niet bijdraagt aan de circulaire economie.

 

Voordelen huis leeg laten halen na overlijden

  • Snelle afhandeling van zowel het leeghalen als uitbetaling
  • Gratis huis leeghalen na overlijden en geld voor de antieke spullen
  • Discrete behandeling van persoonlijke spullen
  • Betrouwbaar: afspraak is afspraak
  • Milieubewust, de spullen krijgen een tweede kans

Meer informatie over het leeg laten halen van een huis en hoe dit in zijn werk gaat lees je in onze blog “Hoe verloopt een woning ontruiming“.

Vul onderstaand formulier in als je een huis wilt laten leeghalen na bijvoorbeeld een overlijden in ruil voor de inboedel. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Aanvragen huis leeg laten halen na overlijden

Offerte aanvragen
Aanvraag
Maximale uploadgrootte: 4MB