Huis leeghalen na overlijden

Wij werken samen met een kringloopwinkel uit de stad Groningen. Deze kringloopwinkel kan het huis gratis leeghalen na bijvoorbeeld een overlijden, waar nodig zelfs bezemschoon. Ook niet bruikbare spullen als tapijt worden meegenomen. De bruikbare spullen krijgen een tweede kans in de winkel. Het huis leeghalen kan daardoor in veel gevallen met gesloten beurs. Zo kun je een huis laten ontruimen in ruil voor de inboedel. De antieke spullen taxeren wij, deze kunnen nog geld waard zijn.

contact opnemen

gratis huis leeghalen na overlijden

Inboedel laten TAXEREN

Om te weten wat de waarde van je antieke inboedel is, moet er een taxatie gedaan worden. Vooraf komen wij de inboedel inspecteren en geven een marktconforme prijs voor de antieke en verzamelwaardige spullen. Dit concept is uniek, omdat veel inboedelservices niet betalen voor het antiek en bovendien veel spullen afstorten waardoor de service relatief duur is en niet bijdraagt aan de circulaire economie.

 

Voordelen huis leeg laten halen

  • Snelle afhandeling van zowel het leeghalen als uitbetaling
  • Gratis huis leeghalen na overlijden en geld voor de antieke spullen
  • Discrete behandeling van persoonlijke spullen
  • Betrouwbaar: afspraak is afspraak
  • Milieubewust, de spullen krijgen een tweede kans

Meer informatie over het laten halen van een huis en hoe dit in zijn werk gaat lees je in onze blog “Hoe verloopt een woning ontruiming“.

Vul onderstaand formulier als je een huis wil laten leeghalen na bijvoorbeeld een overlijden in ruil voor de inboedel. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Aanvragen huis leeg laten halen

Offerte aanvragen
Aanvraag