Huis ontruimen in ruil voor inboedel

Wij begrijpen dat het ontruimen van een huis een stressvolle en emotionele taak kan zijn. Daarom bieden wij een unieke service aan waarbij wij uw huis ontruimen in ruil voor de inboedel. Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te helpen bij het ontruimen van uw huis, of het nu gaat om een volledige woning of slechts een deel ervan. Wij zorgen voor een zorgvuldige en respectvolle behandeling van uw eigendommen tijdens het ontruimingsproces.

Wij werken samen met een kringloopwinkel uit de stad Groningen. Deze kringloopwinkel kan uw huis ontruimen, waar nodig zelfs bezemschoon. Ook niet bruikbare spullen als tapijt worden meegenomen. De bruikbare spullen krijgen een tweede kans in de winkel. De woning ontruiming kan daardoor in veel gevallen met gesloten beurs. Zo kunt u een huis laten ontruimen in ruil voor de inboedel.

contact opnemen

huis laten ontruimen in ruil voor inboedel

Inboedel laten TAXEREN

Om te weten wat de waarde van je antieke inboedel is, moet er een taxatie gedaan worden. Vooraf komen wij uw inboedel inspecteren en geven u een marktconforme prijs voor de antieke en verzamelwaardige spullen. Dit concept is uniek, omdat veel inboedelservices niet betalen voor uw antiek en bovendien veel spullen afstorten waardoor de service relatief duur is en niet bijdraagt aan de circulaire economie.

 

Voordelen huis ontruimen in ruil voor inboedel

  • Snelle afhandeling van zowel het ontruimen als uitbetalen
  • Ontruiming woning en geld voor de antieke spullen
  • Discrete behandeling van persoonlijke spullen
  • Betrouwbaar: afspraak is afspraak
  • Milieubewuste ontruiming woning, de spullen krijgen een tweede kans

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een woning ontruiming. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken als u op zoek bent naar een professioneel bedrijf dat uw huis kan ontruimen in ruil voor uw inboedel. Ons team staat klaar om u te helpen met al uw ontruimingsbehoeften.

Meer informatie over het leeg laten halen van een huis en hoe dit in zijn werk gaat leest u in onze blog “Hoe verloopt een woning ontruiming“.

 

Ontruiming aanvragen

Offerte aanvragen
Aanvraag
Maximale uploadgrootte: 4MB