Antiek galerie Het Noorden werkt samen met een kringloopwinkel uit de stad Groningen. Deze kringloopwinkel ontruimt uw huis indien nodig bezemschoon. Ook niet bruikbare spullen, tapijt etc worden meegenomen. De bruikbare spullen krijgen een tweede kans in de winkel. De ontruiming kan daardoor in veel gevallen met gesloten beurs.

Taxeren

Vooraf komen wij van antiek galerie Het Noorden uw inboedel taxeren en geven u een marktconforme prijs voor de antieke en verzamelwaardige spullen.

Dit concept is uniek omdat veel inboedelservices niet betalen voor uw antiek en bovendien veel spullen afstorten waardoor de service relatief duur is en niet bijdraagt aan de circulaire economie.

Voordelen:

  • snelle afhandeling van zowel ontruiming als uitbetaling
  • ontruiming van uw woning en geld voor uw antieke spullen
  • discrete behandeling van persoonlijke spullen
  • betrouwbaarheid : afspraak is afspraak
  • milieu bewust ontruimen, spullen krijgen een tweede kans

Neem gerust contact op met ons voor meer informatie of om een afspraak te maken. Telefoonnummer: 06-42458155. Of klik op de link om een email te versturen.

COVID-19 info

Wij werken Coronaproof. Dat betekent dat wij de anderhalve meter afstand -regel in acht nemen. Voordat wij het betreffende huis binnen gaan vragen wij u goed te ventileren en als wij binnen zijn vragen wij u een raam en of deur open te houden. Voordat wij het huis betreden ontsmetten wij zelf onze handen. Indien wenselijk gebruiken wij mondkapjes.