Antiek galerie Het Noorden werkt samen met een kringloopwinkel uit de stad Groningen, die uw spullen een tweede kans geeft. In overleg met u kijken we of deze kringloopwinkel uw huis bezemschoon kan opleveren in ruil voor uw bruikbare spullen. Wij streven ernaar met gesloten beurs te werken. Dit betekent dat de opbrengst van de bruikbare spullen uit uw inboedel vaak voldoende blijken te zijn om de kosten te dekken.

Voordat de kringloopwinkel aan de slag gaat komen wij van antiek galerie Het Noorden de waarde van uw antieke en waardevolle spullen bepalen. We bieden u daarvoor een marktconforme prijs.

Voordelen:

  • snelle afhandeling van zowel ontruiming als uitbetaling
  • ontruiming van uw woning en geld voor uw antieke spullen
  • discrete behandeling van persoonlijke spullen
  • betrouwbaarheid : afspraak is afspraak.

Neem gerust contact op met ons voor meer informatie of om een afspraak te maken. Telefoonnummer: 06-42458155. Of klik op de link om een email te versturen.

COVID-19 info

Wij werken Coronaproof. Dat betekent dat wij de anderhalve meter afstand -regel in acht nemen. Voordat wij het betreffende huis binnen gaan vragen wij u goed te ventileren en als wij binnen zijn vragen wij u een raam en of deur open te houden. Voordat wij het huis betreden ontsmetten wij zelf onze handen. Indien wenselijk gebruiken wij mondkapjes.