Inboedel huis verkopen? Antiek galerie Het Noorden is opkoper van inboedels en werkt samen met een kringloopwinkel uit de stad Groningen. Deze kringloopwinkel kan uw huis ontruimen en indien nodig bezemschoon achterlaten. Ook niet bruikbare spullen zoals tapijt en laminaat worden meegenomen. De bruikbare spullen krijgen een tweede kans in de winkel. De ontruiming van uw huis of die van een overleden dierbare kan daardoor in veel gevallen met gesloten beurs.

Antiek uit inboedel taxeren

Vooraf komen wij uw inboedel taxeren en geven u een marktconforme prijs voor de antieke en verzamelwaardige spullen.

Antiek uit inboedel taxerenDit concept is uniek omdat veel inboedelservices niet betalen voor uw antiek en bovendien veel spullen afstorten waardoor de service relatief duur is en niet bijdraagt aan de circulaire economie.

Voordelen:

  • snelle afhandeling van zowel ontruiming als uitbetaling
  • ontruiming van uw woning en geld voor uw antieke spullen
  • discrete behandeling van persoonlijke spullen
  • betrouwbaarheid: afspraak is afspraak
  • milieu bewust ontruimen, spullen krijgen een tweede kans

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

COVID-19 info

Wij werken Coronaproof. Dat betekent dat wij de anderhalve meter afstand -regel in acht nemen. Voordat wij het betreffende huis binnen gaan vragen wij u goed te ventileren en als wij binnen zijn vragen wij u een raam en of deur open te houden. Voordat wij het huis betreden ontsmetten wij zelf onze handen. Indien wenselijk gebruiken wij mondkapjes.