Als opkoper van inboedels hanteren wij een volledige service voor het ontruimen van woningen in Emmen, met inbegrip van het schoonvegen achterlaten van de vloeren. Dit kan vaak kosteloos uitgevoerd worden, of zelfs winst opleveren na verkoop van de inboedel. Voor professionele woningontruiming in Emmen, staan wij klaar om u te helpen.

Woningontruiming aanvragen Sneek

Gratis woningontruiming in Emmen dankzij antiek in de inboedel

Wij zijn niet alleen goed in nette professionele woningontruiming, wij hebben ook een zeer scherp oog voor waardevolle antieke items. Deze kunnen namelijk deel uitmaken van de inboedel. Soms zit er meer waarde in een woning dan vooraf gedacht werd. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat deze items, vaak met emotionele waarde en herinneringen, met de grootst mogelijke zorg en respect worden behandeld.

Waarom een woningontruiming na overlijden

Het gebruik van een gespecialiseerd bedrijf voor woningontruiming in Emmen na het overlijden van een dierbare biedt meerdere voordelen. Zo wordt het ontruimingsproces efficiënt en zorgvuldig afgehandeld, wat tijd bespaart en de emotionele en fysieke belasting voor de nabestaanden vermindert. Het bedrijf zet zich ook in voor duurzaamheid door een milieuvriendelijke wijze van afvoeren en recyclen van goederen, terwijl de mogelijkheid tot hergebruik en verkoop van waardevolle items financiële voordelen kan bieden.

Woningontruiming Emmen

Opkoper van complete inboedel Emmen

Het opkopen van een inboedel, en dan met name de antieke items, rendeert vooral wanneer de verzameling items direct verkoopbare waarde bevat. Moderne elektronica zoals wasmachines en tv’s brengen vaak een fractie van de oorspronkelijke prijs op. Voor een succesvolle verkoop is een mix nodig van direct waardevolle items zoals antiek meubilair, vintage of design meubels en lampen, oud porselein, glaswerk, en soms metalen zoals koper en tin. Ook verzamelobjecten zoals vinylplaten, postzegels, munten, speelgoed en reclameartikelen dragen bij aan de totale waarde.

Ontruiming aanvragen Emmen

 

Op zoek naar directe waarde bij woningontruiming Emmen

“Directe waarde” houdt in dat iets snel verkoopbaar is vanwege de grote interesse. Items zonder deze waarde, zoals verouderd witgoed, meubilair uit specifieke periodes, kleding, en grote huishoudelijke items, worden vaak als onverkoopbaar beschouwd en mogelijk afgevoerd. Deze categorie omvat vaak oudere elektronica, volumineuze kasten, en items die uit de mode zijn geraakt, waarbij geen bewaarruimte of tijd beschikbaar is om op een koper te wachten.

Zoals gezegd, deze spullen worden veelal voor oud ijzer of met stortkosten afgevoerd. Dit betekent niet dat wij deze spullen niet meenemen. Uiteindelijk is het doel om de woning compleet leeg en veegschoon achter te laten.

Woningontruiming aanvragen Emmen

 

Taxatie van uw inboedel in Emmen

Wij bieden taxatie aan voor de waardevolle items in de inboedel en betalen voor antieke en verzamelobjecten een eerlijke prijs. Als inkopers van antiek nemen wij ook de rest van de inboedel mee, ongeacht of deze waarde vertegenwoordigt, met het doel de woning zonder extra kosten te ontruimen. In gevallen waar antiek niet aangekocht kan worden, streven zij naar een kosteloze ontruiming, waarbij het zelden voorkomt dat de ontruiming niet financieel voordelig is.

Neem gerust contact met ons op als u in de situatie bent dat u een opkoper voor een inboedel nodig heeft. Wij werken door de hele provincie Friesland (Heerenveen, Leeuwarden, Drachten, Sneek), maar ook in de omgeving Assen, Groningen, Veendam en Hoogeveen.

Gerelateerde blogs

huis laten ontruimen overledene
Een huisontruiming is vaak meer dan alleen afspraken maken en spullen ophalen. Mensen bevinden zich dan regelmatig in een kwetsbare situatie. Met name als er iemand overleden is. Men voelt zich soms schuldig dat veel spullen ‘zomaar’ weggaan.
Lees verder
woning ontruiming inboedel opkopen
We krijgen regelmatig de vraag hoe een woning ontruiming verloopt. Soms uit nieuwsgierigheid maar vaak ook omdat mensen willen weten of het respectvol verloopt. De spullen van een familielid zijn vaak heel bekend en het is geen prettig idee als daar op een onpersoonlijke manier mee wordt omgegaan.
Lees verder
antiek inkopen en verkopen
Sinds 2020 hebben wij een nieuwe formule ontwikkeld binnen de antiek branche. Het was bijzonder om te zien dat iets dergelijks er nog niet was. De formule is niet heel revolutionair, maar de combinatie van het opkopen van antiek en het ontruimen van een huis ben ik nog nergens anders tegengekomen.
Lees verder

Aanvragen woningontruiming Emmen

Offerte aanvragen