Op zoek naar een opkoper van uw complete inboedel in verband met woningontruiming in Emmen? Een opkoper voor uw inboedel klinkt interessant. In werkelijkheid betaalt u vaak om een hele inboedel te laten ophalen. De kosten zitten voornamelijk in de arbeid, storten van spullen en voorrijkosten. Als er een container moet worden geplaatst dan gaat de teller nog sneller lopen. Bij ons kan dit over het algemeen vaak met gesloten beurs en nog vaker krijgt u een eerlijk bedrag voor de waardevolle spullen.

Offerte aanvragen opkoper inboedel Emmen

Opkoper inboedel Emmen Huis leeg laten halen en antiek opkopen

Opkoper van complete inboedel Emmen

Het opkopen van een inboedel, wanneer iemand geld geeft voor de inboedel van een huis, kan alleen uit als er voldoende directe waarde in een inboedel zit. Een moderne wasmachine, TV of andere apparaten zijn over het algemeen goed te verkopen maar voor een klein deel van de nieuwprijs. Er zullen dus ook andere spullen moeten zijn van directe waarde om een bedrag te behalen dat hoog genoeg is voor het leeghalen van een huis. Te denken valt aan:

Offerte aanvragen

 

Opkoper inboedel Emmen op zoek naar directe waarde

De term ‘directe waarde’ betekent eigenlijk; is het object courant en kan het dus relatief snel verkocht worden. Spullen die heel moeizaam te verkopen zijn worden vaak afgestort. Er is dan geen ruimte en tijd om dit op te slaan in afwachting van een koper.

Voorbeelden van spullen met weinig tot geen directe waarde zijn:

 • Oud witgoed
 • Meubels uit de jaren ’70
 • Kleding
 • Bedden
 • Grote kasten
 • Oude apparaten
 • Computers
 • Gedateerde eetkamersets
 • Keukengerei
 • Oude fietsen
 • Tuin spullen

Zoals gezegd zullen deze spullen veelal voor oud ijzer of met stortkosten worden afgevoerd. Dit betekent niet dat wij deze spullen niet afvoeren. Uiteindelijk is het doel om de woning leeg en veegschoon achter te laten.

Offerte aanvragen

 

Taxatie van uw inboedel

Antiek galerie het Noorden taxeert uw inboedel en geeft geld voor de antieke en verzamelwaardige spullen en organiseert aansluitend dat het huis veegschoon, dus helemaal leeg, wordt opgeleverd. Wij zijn dus een ‘antiek inkoper’ als het gaat om inboedels die waarde op dat gebied vertegenwoordigen.

Ook als wij niet of nauwelijks antiek kunnen inkopen proberen wij voor u te organiseren dat het huis binnen een voor u belangrijk periode wordt leeggehaald. Wij streven er altijd naar, ook als er geen antiek inkoop kan plaatsvinden, om dit met gesloten beurs af te handelen. Mochten er bruikbare spullen aanwezig zijn dan worden ook de onbruikbare spullen meegenomen zodat het huis helemaal leeg is na afloop van de ontruiming. Op zo’n moment moet u zich realiseren dat er geen inkoop zal plaatsvinden. De inboedel kan dus niet worden ingekocht maar deze wordt opgehaald zonder dat u hoeft bij te betalen. Dit komt gelukkig zelden voor, in de meeste gevallen houdt u een bedrag over aan de ontruiming van uw huis in Emmen.

Neem gerust contact met ons op als u in de situatie bent dat u een opkoper voor een inboedel nodig heeft in Emmen. Wij werken ook in Groningen, Veendam, Hoogeveen, Assen en Friesland.

Gerelateerde blogs

huis laten ontruimen overledene
Een huisontruiming is vaak meer dan alleen afspraken maken en spullen ophalen. Mensen bevinden zich dan regelmatig in een kwetsbare situatie. Met name als er iemand overleden is. Men voelt zich soms schuldig dat veel spullen ‘zomaar’ weggaan.
Lees verder
woning ontruiming inboedel opkopen
We krijgen regelmatig de vraag hoe een woning ontruiming verloopt. Soms uit nieuwsgierigheid maar vaak ook omdat mensen willen weten of het respectvol verloopt. De spullen van een familielid zijn vaak heel bekend en het is geen prettig idee als daar op een onpersoonlijke manier mee wordt omgegaan.
Lees verder
antiek inkopen en verkopen
Sinds 2020 hebben wij een nieuwe formule ontwikkeld binnen de antiek branche. Het was bijzonder om te zien dat iets dergelijks er nog niet was. De formule is niet heel revolutionair, maar de combinatie van het opkopen van antiek en het ontruimen van een huis ben ik nog nergens anders tegengekomen.
Lees verder

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen